Odla i stan. Nu börjar säsongen!

Nu känner jag tydligt att våren är påväg. Och jag tänker på tussilago som tittar fram i trassligt fjolårsgräs. Och på värmande vårsol.

Kanske har ni redan börjat så, till era balkonger, trädgårdar eller odlingslotter. Inte jag, men jag klippte ner några pelargoner och gjorde ett mönster. Odla i stan.

Krokus i kruka som jag fick av present av finaste dotterGlad så jag ville gråta blev jag igår när jag fick dessa krokuslökar i kruka av min dotter.

Sticklingar i blå vas och mönsterdesign Rågsved på väggenNågra sticklingar satte vi i vatten efter att klippt ner de vinterspretiga pelargonerna.

Högdalens stadsodling av Karin Larsson Längtar och målar.
Odla i stan mönsterdesign av Karin Larsson för MosterIngeborg i Högdalen, StockholmOch så mönstret, Odla i stan, som om ett någon vecka kommer finnas tryckt på ekologisk canvas. Kuddar och kassar kommer då också att sys. All produktion design, tryck och sömnad sker under schyssta villkor i Sverige.Sticklingar tagna och nedklippta pelargoner i HögdalenNedklippt pelargon (hoppas jag inte klippte för mycket) samt några sticklingar på fönsterbrädan i rummet där jag arbetar.